ONS EVENT

Welkom op ons eerste tattooconventie!

Zoals sommige al weten, ben ik naast ontwikkelaar en producent van Shealover ook een grote tattoofan.

Als producent van Shealover kom ik uiteraard vaak in contact met tatoeëerders en ga ik regelmatig naar conventies. Geleidelijk aan ontstond het idee om dit ook zelf op poten te zetten.

De eerste “Stay gold tattooconventie” zal plaatsvinden op 20 en 21 maart 2021 in Den Box te
Wespelaar.

Het wordt een conventie waar het tatoeëren centraal staat, ontstaan uit mijn voorliefde voor tattoo’s en met respect voor jullie job/ambacht: het tatoeëren. Want geef toe: tatoeëren is een kunst.

De opbrengst van de “Stay gold tattooconventie” zal aan een lokaal goed doel geschonken worden.

Ons goed doel is Basketbalclub BBC Haacht. Zij gaan met de opbrengst van onze donatie een project opstarten, om kinderen van kansarme gezinnen, ook een kans te kunnen geven om te sporten.

Meer info over wat je als artiest mag verwachten, kan je vinden op onze sociale media kanalen en op de website

enkele coole feiten

Cijfers spreken voor zich

0
Aantal Artiesten
0
Aantal bezoekers

Met dank aan onze sponsors

From Shea With Love

Shealover is tattooverzorging maar kan ook gebruikt worden voor droge en ruwe plekken op je huid, kloven, droge hielen en ellebogen en het verzorgen van littekens.

Loungeweb.be

Betrouwbare, goedkope en kwaliteitsvolle webhosting, webdesign, domeinnamen, website onderhoud en digitale infoschermen aan de laagste prijs.

Uw zaak hier

De opbrengst van de “Stay gold tattooconventie” zal aan een lokaal goed doel geschonken worden! Ons goed doel is Basketbalclub BBC Haacht!

Wenst u dit evenement ook te sponsoren (denk aan het goede doel), contacteer ons gerust en wij bespreken met u de mogelijkheden.